Vill du jobba på AstaZero?

Vi söker en provningstekniker till AstaZero i Hällered

Har du ett brinnande fordonsintresse och en passion för bilkörning? Vill du arbeta med utveckling av aktiva säkerhetssystem och självkörande fordon i en social miljö där inställningen alltid är att överträffa kundens förväntan? Då kan jobbet som Provningstekniker på AstaZero i Hällered vara något för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Experis, Manpower Group och du kommer att bli anställd hos AstaZero

Om rollen

AstaZero är en unik satsning med höga målsättningar. Hos oss kommer du att få möjlighet att arbeta i ett växande företag där det händer mycket. Du kommer att bli en viktig spelare i ett gott gäng och möta många trevliga kunder varje dag. Testteamets mål är att erbjuda våra kunder spetskompetens inom provning av aktiva säkerhetssystem och fordonsautomation. Utvecklingen av aktiva säkerhetssystem och fordonsautomation går väldigt snabbt och därför lägger vi stor vikt vid ständig kompetensutveckling. 

I rollen som Provningstekniker på AstaZero kommer du främst att få jobba med provning i fordon ute på våra provbanor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: 

 • Installation och underhåll av utrustning 
 • Delta i utveckling av provutrustning och provmetoder
 • Förbereda, genomföra, analysera och rapportera prov 
 • Daglig kundkontakt där du är organisationens ansikte utåt

Provningsuppdragen har stor variation beroende på vilket system eller fordon som ska utvärderas, vilket medför nya spännande utmaningar varje vecka. Du kommer att använda avancerad provningsutrusning som är specifik för vår verksamhet, till exempel körrobotsystem. De flesta av dessa utrustningar är reglertekniska system vilket kräver god förståelse för den typen av system. Du kommer att arbeta direkt mot våra kunder som består både av svenska och internationella biltillverkare och underleverantörer. Tjänsten kan komma innebära en hel del resor inom Europa för att genomföra uppdrag på våra kunders egna anläggningar. 

Är du AstaZeros nya Provningstekniker?

Det här jobbet passar dig som är en lösningsorienterad person som drivs av utmaningen i nya uppgifter. Du trivs i sociala sammanhang och är serviceinriktad med ett uttalat kundfokus. Du arbetar självständigt och strukturerat och kommer till din rätt i en miljö där allt inte är fastställt i förväg. Det är viktigt att du är kommunikativ och trivs i grupp då provningsgenomförandet är ett lagarbete tillsammans med kollegor och kunder. 

Vi söker dig som har

 • Gymnasieexamen eller annan utbildning inom elektronik, reglerteknik eller mekanik, gärna med inriktning mot fordonsteknik alternativt sensorteknik
 • Ett stort intresse för teknik och är praktiskt lagd
 • Körkort för bil och flerårig erfarenhet av bilkörning
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
 • Mycket god kommunikativ förmåga, social kompetens och samarbetsförmåga

Vi ser det som meriterande om du har

 • Körkort för buss och lastbil
 • Erfarenhet av dataanalys, elektronik- och reglersystem
 • Kunskaper i tyska
 • Några års erfarenhet av provning av aktiva säkerhetssystem och analys av fordon och fordonssystem

Vi är även öppna för nyutexaminerade ingenjörer som har rätt utbildningsbakgrund, passion för bilkörning och ett stort driv. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

AstaZero är ett aktiebolag som ägs av Chalmers och RISE där RISE är moderbolaget. Vi är en högteknologisk testanläggning för utveckling av aktiv trafiksäkerhet. Anläggningen bygger på samverkan mellan akademi, näringsliv och myndigheter och ska fungera som en öppen, internationell plattform för alla berörda parter såsom fordonstillverkare, underleverantörer, myndigheter, vägagenter, universitet och tekniska institut och högskolor. AstaZero är en anläggning i världsklass och erbjuder en rad tjänster med ett kundgränssnitt som kännetecknas av högsta servicenivå, effektivitet och professionalism. Namnet AstaZero anspelar på bolagets koppling till nollvisionen i trafiken; en vision som utvecklingen av aktiv säkerhet kan hjälpa till att möjliggöra i framtiden.

Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Vi lovar dig inte ett lätt jobb men vi kan lova en spännande resa där vi tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor bidrar till en hållbar framtid och till att säkra ett försprång i den globala konkurrensen. Vill du vara med på resan? 

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Experis, Manpower Group som är specialister på att matcha din kompetens med din nästa utmaning. För ytterligare information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Marcus Sterner på telefonnummer 0727–464606, e-post  marcus.sterner@manpower.se eller Eva Ekdahl på eva.ekdahl@se.experis.com 
Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-08-07


Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61, och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Ansök här

Bookmark the permalink.

Comments are closed.